Exterieur Reiniging

Wij gaan tot het uiterste

Professionele en vakkundige reiniging voor het exterieur van uw auto

In de loop der jaren kan uw auto er stilletjes aan anders uit gaan zien door verkleuring van de lak of soms, nog erger: dof worden! Diverse invloeden van buitenaf kunnen hier een oorzaak van zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extreem zonlicht, vogelpoep, teer, verontreinigd of chemisch water, kortom diverse oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Door onze kennis en jarenlange ervaring weten wij  het exterieur van uw auto weer in nieuwstaat te krijgen.

Als wij het exterieur van uw auto reinigen dan kunt u er vanuit gaan dat wij uw auto volledig zullen wassen en polijsten. Daarnaast verzorgen wij uiteraard de lak door het aanbrengen van een goede beschermlaag. Ook zullen we het motorcompartiment volledig reinigen zodat de buitenzijde van uw motor weer stralend schoon is. Daarnaast zullen ook de velgen van uw auto een volledige reinigingsbeurt krijgen.

Exterieur Reiniging - Wassen | Erwineringa.nl
Exterieur Reiniging - Carosserie | Erwineringa.nl

Het wassen en polijsten van uw auto

Iedere behandeling van het exterieur begint bij Car Cleaning Erwin Eringa Roden met een grondige wasbeurt met zowel hoge als lage druk. Door deze grondige wasbeurt wordt de auto hierdoor van alle modder, stof, vetvlekken en andere viezigheid ontdaan. Daarnaast zal de lak van uw auto hiermee gereed worden gemaakt voor verdere behandeling.

Wij werken uiteraard volgens de juiste milieu richtlijnen voor het reinigen van uw auto. Wij beschikken over een aparte wasbox waarin uw auto grondig gewassen wordt en waarin wij ook met alle zorg en aandacht uw velgen reinigen. Op onze welkomstpagina kunt u een serie foto’s zien van (bedrijfs) auto’s waarvan wij zowel het in- als exterieur hebben verzorgd.

Wij gaan tot het uiterste

doorgaan tot het beste resultaat voor uw auto

Velgen reinigen

De velgen van uw auto hebben veel te lijden. Ze zijn gevoelig voor stof, olie, steentjes, krassen en ander vuil. Daarnaast zijn velgen mede beeldbepalend voor uw auto. Het goed onderhouden van velgen zorgt dus ook voor een goede uitstraling van uw auto. Wij beschikken over de juiste middelen om uw velgen weer te doen spreken! Het reinigen van de velgen zit standaard opgenomen in onze diverse pakketten voor het reinigen van het exterieur.
Exterieur Reiniging - Velgen| Erwineringa.nl
Exterieur Reiniging - Poetsen | Erwineringa.nl
Lak correctie

Merkt u dat de lak na het wassen er dof uitziet? Mist de auto de sprankeling en glans die hij had toen hij de showroom uitreed? Zitten er rondom krasjes op de lak? Wij polijsten de lak van uw auto in minimaal twee tot drie grondige stappen. Dit zorgt al voor een ongelofelijke verandering in glans en reflectie!

U kunt ervan op aan dat de auto met de grootste zorg en toewijding behandeld wordt. De correctie van swirls (spinnenwebkrasjes) is 70 tot 90%, de correctie van RDS (Random Deeper Scratches) 50 tot 75% en het terugbrengen van glans 100%!

Sluit Menu
Stuur ons gerust een appje!
Verstuur