Interieur Reiniging

uw auto interieur weer als nieuw
Interieur reinigen | Erwineringa.nl

Bij Car Cleaning Erwin Eringa Roden komt ook interieur reiniging aan bod. Bij het dagelijks gebruik van uw auto heeft het interieur veel te verduren. Zo ontstaan er vlekken in uw bekleding, komt er stof op uw dashboard en zelfs lichaamsvetten of vetten van voedsel in uw interieur terecht wat weer nare geuren met zich meebrengt. Dan nog maar te zwijgen over nicotineaanslag van het roken in uw auto. Vind u uw auto niet meer zo fris? Heeft u last van nare geuren in uw auto, nicotineaanslag of stof? Misschien is uw bekleding vies geworden en voelt de auto niet meer fris aan. Wij zijn in staat uw auto interieur weer in goede en soms nieuwstaat te herstellen. Uw auto ziet er van binnen weer goed uit en ruikt weer als nieuw.

Interieur reiniging zal door Car Cleaning Erwin Eringa Roden zeer nauwkeurig, accuraat en vakkundig worden aangepakt. Wij zijn specialist in het verwijderen van nare geuren, het verwijderen van vervelende (vet) vlekken of andere nare oneffenheden van het interieur van uw auto.

Interieur reiniging van topkwaliteit

Hoogwaardige interieur reiniging met alleen de beste materialen. De bekleding van uw auto is één van de onderdelen die het meest te verduren krijgt bij het gebruik van uw auto. U staat er zelf niet eens meer bij stil misschien, maar bij het instappen in uw auto kan al een hoop stof in het interieur terecht komen. Of wat te denken van vuiligheid aan uw (werk) kleding. Ook het vervoeren van huisdieren kan zorgen voor vlekken en haren in uw bekleding. Car Cleaning Erwin Eringa Roden beschikt over de meest krachtige gereedschappen en technieken om de bekleding van uw auto weer als nieuw te krijgen. Onze vakkundige interieur reiniging zorgt voor een schoon en fris resultaat wat ook weer ten goede komt bij een eventuele verkoop van uw auto.

Interieur reinigen - Bekleding | Erwineringa.nl

Hoogwaardige interieur reiniging

Vakkennis en geavanceerde appartuur staat voor u garant

Interieur reinigen - Zijruit | Erwineringa.nl

Het reinigen van de rest van uw auto interieur

Of het nu gaat om het dashboard, het stuur of andere onderdelen van het interieur, ze ondergaan een complete behandeling dat het materiaal een mooie matte glans geeft zodat het er als in showroomstaat uitziet. Belangrijk hierbij is dat het stuur zijn stroefheid blijft behouden zodat niet na een grondige reinigingsbeurt de veiligheid veranderd. Met de interieur reiniging van Car Cleaning Erwin Eringa Roden zal vuil verdwijnen, komen de originele kleuren weer terug zoals ze bedoeld zijn en zullen kleine krasjes, beschadigingen aan het interieur of oneffenheden grotendeels verdwijnen.

De geur van uw interieur

Je staat er soms niet zo snel bij stil. Toch is de geur van het interieur van uw auto ontzettend belangrijk. Vele onaangename luchtjes van bijvoorbeeld een huisdier of nicotine kunnen erg aanwezig zijn in uw auto. Of wat dacht u van de effecten van natte (werk)kledij. Wij hebben krachtige reinigingsmiddelen en geur verwijderaars om uw interieur weer heerlijk fris te doen ruiken. Pas nadat een auto die gereinigd is bij Car Cleaning Erwin Eringa Roden volledig schoon is, verwijderen wij als laatst alle ongewenste geuren en ruikt uw auto weer als nieuw als u deze bij ons komt ophalen.

Interieur reinigen - Nare geurtjes | Erwineringa.nl
Sluit Menu
Stuur ons gerust een appje!
Verstuur