Koplamp Renovatie

veiligheid voorop
Exterieur Reiniging - Koplamp | Erwineringa.nl

Tegenwoordig is een koplamp renovatie een must voor uw eigen veiligheid. Omdat de lenzen van kunststof zijn kunnen ze op den duur dof worden. Dit komt door de diverse chemicali├źn en UV-licht. U zal dan een gelig glas beginnen te zien en op den duur ziet u de lamp niet meer zitten. Dit kan leiden tot een negatief keuringsrapport voor APK. Eens in de zoveel tijd is een koplamp renovatie precies wat uw auto nodig heeft.

Koplamp renovatie is nodig voor uw veiligheid

De koplampen hebben een coating, en soort beschermlaag. Deze coating is helaas niet bestand tegen de weersinvloeden. Het grootste probleem zit hem in de warmte aan de binnenkant. Mocht u een model hebben met halogeenlampen dan zult u sneller opmerken dat een koplamp renovatie nodig is. Zodra de lenzen heter worden komt er op den duur dus een doffe laag over de koplampen. Dit is niet alleen nadelig voor het uiterlijk van de auto maar beperkt dusdanig de lichtopbrengst waardoor u, bijvoorbeeld in het donker, niet meer zoveel kan zien als voorheen.

Koplamp renovatie - Erwin Eringa | Erwineringa.nl

Uw zicht optimaliseren

Rijd in het donker zonder uw ogen extra te vermoeien

Een koplamp renovatie voor een positief APK-rapport

Koplamp renovatie - Doffe lamp | Erwineringa.nl

Zoals al eerder omschreven kunnen doffe koplampen dus zorgen voor een negatief APK rapport. Indien u vroegtijdig ontdekt dat uw lampen dof beginnen te worden, dan kunt u nog steeds een laagdrempelige koplamp renovatie uitvoeren. Wij hebben voldoende middelen in ons assortiment om zelfs de lastigste lampenkappen de baas te zijn. Het zou namelijk zonde zijn als u door achterstallig onderhoud verplicht wordt om nieuwe koplampen aan te moeten schaffen. De kosten zijn dan meteen dubbel want het gaat dan natuurlijk om een complete set. Niet iedereen is er even handig in om ze zelf te vervangen waardoor er ook arbeidsloon van een garage bij komt kijken. Met onze middelen zijn uw huidige koplampen weer zo goed als nieuw.

Sluit Menu
Stuur ons gerust een appje!
Verstuur