Wie zijn wij?

Maak persoonlijk kennis met ons
Over Ons - Erwin Eringa | Erwineringa.nl

Maak kennis met Erwin Eringa

Ik ben Erwin Eringa. In 2014 ben ik begonnen met Erwin Eringa Car Cleaning Roden. Eerst vanuit mijn eigen garage en in 2016 vanuit een groter pand aan de Deeling in Roden. Sinds 2018 werk ik vanuit mijn eigen pand aan de Hagen. Na mijn opleiding als schadehersteller ben ik begonnen met werken bij een schadeherstelbedrijf in Roden. Vanuit mijn interesse voor het vak van zowel schadehersteller als car cleaning ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf. Inmiddels werken er drie vaste medewerkers bij mij. Ook zij hebben stuk voor stuk veel ervaring in het reinigen van auto’s.

Op dit moment ben ik druk bezig mijn bedrijf flink uit te breiden om u als klant zoveel mogelijk diensten en producten onder één dak te bieden. U kunt bijvoorbeeld denken Spot Repair waarbij het ook mogelijk is om kleine schades aan uw auto te herstellen. Kwaliteit, betaalbaarheid en een goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten variëren van particulier tot zakelijk. Kortom, iedereen kan met zijn of haar auto bij ons terecht voor een grondige reinigingsbeurt. 

Kijk gerust eens rond op onze website om een indruk te vormen van onze werkwijze en onze producten en diensten. Uiteraard kunt u vragen gerust geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord met een goed advies. Mocht u graag eens een kijkje bij ons komen nemen, ook dan staat de koffie voor u klaar.

Sluit Menu
Stuur ons gerust een appje!
Verstuur